Produkten Auto - PlasticParts.nl

professioneel maatwerk voor een scherpe prijs
Kunststof onderdelen op maat
Ga naar de inhoud

Produkten Auto

Produkten voor auto's en oldtimers.

Wij houden geen voorraad aan maar maken het gewenste artikel op aanvraag met een korte levertijd. Het aantal produkten  breidt zich steeds verder uit. Kijk regelmatig op deze pagina om de actuele status te zien. Ook produkten die er niet bij staan kunnen we op specificatie maken tegen een scherpe prijs.

NB   Deze pagina breidt zich steeds verder uit en is dus nog niet compleet

Dop stuurwiel voor in metalen frame.

Deze dop kunnen we leveren in een mooie houtkleur of in andere kleuren (bijvoorbeeld de kleur van de auto of een kleur die de originele kleur goed benaderd). Maar ook voor andere merken en types kunnen we deze op maat maken, als u ons de afmetingen stuurt, of een (gebroken) kapje naar ons opstuurt. Het logo in het frame is een originele dop die we helderder hebben gemaakt. Dit logo kunnen we NIET leveren! Diverse kleuren en materialen zijn mogelijk.

Dop stuurwiel met schroefdraad (gebruik zonder frame).

Deze dop kunnen we leveren in een mooie houtkleur of in andere kleuren (bijvoorbeeld de kleur van de auto of een kleur die de originele kleur goed benaderd). Maar ook voor andere merken en types kunnen we deze op maat maken, als u ons de afmetingen stuurt, of een gebroken kapje naar ons opstuurt. Het logo in het frame is een originele dop die we helderder hebben gemaakt. Dit logo kunnen we NIET leveren! Diverse kleuren en materialen zijn mogelijk.

Afdekplaatjes electrische verdeelkastjes

Dit is een kapje dat je vaak bij oudere auto's aantreft om de electrische verbindingen te maken. vaak is alleen het dekseltje of kapje gescheurd of gebroken. De uitvoering op de foto kunnen we zo leveren. Maar ook diverse andere modellen kunnen we precies namaken. Als u ons de afmetingen stuurt, of een gebroken kapje opstuurt maken we deze perfect voor u na. Diverse kleuren en materialen zijn mogelijk

Sierstaafjes voor spaak stuurwiel

Deze staafjes worden tussen de spaken van het stuurwiel gedrukt en met schroeven aan de onderzijde geborgd. Deze kunnen in de originele kleur (ossenbloedrood) of in de kleur van de auto of een andere kleur (bijvoorbeeld houtkleur) worden geleverd. Voordeel t.o.v. de originele spaak is dat de borggaatjes aan de onderzijde iets groter zijn en taps toelopen en ook de gleuf iets breder is, waardoor de borging gemakkelijker en beter is. Ook afwijkende modellen maken we na als u ons de afmetingen, of een (defect) onderdeeltje opstuurt. Diverse kleuren en materialen zijn mogelijk

Diverse bevestigingsmaterialen op maat

Wij leveren diverse onderdelen om bijvoorbeeld een kleine tv antenne, GPS antenne of andere antennes op een zeerailing of aan de verstaging of in de mast of bij de radar als die op een aparte stellage staat te installeren. Als uw model antenne of beugel er niet bij staat maken we gratis een beugel op maat. U kunt kiezen uit diverse kleuren en materialen.

Stuurwieldop onderkant stuur.

De originele dop (foto defect exemplaar) is gemaakt voor diverse modellen en kan op maat worden gesneden. Wij leveren een dop voor elk model op maat gemaakt. Hierdoor kan de vorm wat minder ingewikkeld en blijft de prijs aantrekkelijk. Voordeel is dat de grote opening om hem door de stuurstang te krijgen ontbreekt,  omdat er een kapje wordt geleverd dat er precies tussen past. Als uw model er anders uitziet maken we een stuurdop op maat. U kunt kiezen uit diverse kleuren en materialen.

Standkachelkapje voor (lucht) inlaat

Dit kapje vindt u bij de wat oudere standkachels in vrachtwagens, campers en ook op vaartuigen. Deze maken we in PETG (max 80 Graden) en ABS (Max 90 graden). Als u de kachel niet gebruikt kan op het kapje ook een deksel worden geplaatst om overtollig regenwater buiten te houden. Op de afbeelding ziet u het oude defecte kapje en de nieuw gemaakte. Ook de materialen kunt u evenals de kleuren zelf kiezen.
Rolgordijnclip voor luxe rolgordijnen

Dit is het clipje dat in het rolgordijn wordt geschoven om deze naar beneden te kunnen trekken en in het oog vast te klikken. Standaard wordt deze in het sterke PETG geleverd. Het clipje heeft een iets grovere  grip, waardoor deze gemakkelijk is los te trekken. Op de afbeelding ziet u het oude clipje en de nieuw gemaakte. Natuurlijk kunnen we ook andere clipjes namaken als u ons de oude stuurt. Standaard is de kleur wit, maar ook de kleuren kunt u kiezen.
Scharnier (vlucht)luik

Zeer nauwkeurig nagemaakt scharnier voor Vetus vluchtluik met vlakke onderkant. Het scharnier is stevig uitgevoerd. het plaatje is ook heel stevig en bevat een fijne honinggraad stuctuur in het middengedeelte (zoals betonijzer in beton) waar een klein beetje lucht in zit. Het plaatje blijft hierdoor drijven !, maar is toch heel sterk. Het is gemaakt van PETG. Standaard is de kleur zwart, maar ook de kleuren kunt u kiezen. Ook is een uitvoering in ABS mogelijk tegen meerprijs.
Burg. Van der Feltzlaan 27
8162 MA
+31622790040
Leonard de Groot
IBAN NL 76 KNAB 07202423 55
BTW ID NL001533809B56
K.v.K. 62290134
Epe
Terug naar de inhoud