Nieuws - PlasticParts.nl

professioneel maatwerk voor een scherpe prijs
Kunststof onderdelen op maat
Ga naar de inhoud

Nieuws

Momenteel zijn we met een project van een roerstandmelder voor stuurautomaten en roerstandindicatie bezig.

Door steeds weer nieuwe aanvragen en uitbreidingen hebben we voor een beter overzicht het overzicht i.p.v. één nu 3 rubrieken gemaakt namelijk : Boot parts, Auto parts en Div. parts. Ook hebben we weer nieuwe producten toegevoegd : Platen voor rolfoktrommel Facnor, Haakje vijvernet, Rolgordijnclips voor o.a. Dehler jachten, gordijnclips en meer.

Een nieuwe rubriek zijn de diverse onderdelen voor Oldtimers : stuurwieldop, frames voor logo stuurwiel, sierplaatje voor spaakstuurwiel, stuurwielkap e.t.c.
En ... voor wie zelf in 3D wil gaan printen verzorgen we nu ook een laagdrempelige cursus 3D ontwerpen en printen. Kijk op de website (www.cursussenepe.nl). Kortom voor iedereen wat interessants.

Wij hebben diverse mogelijkheden en uitvoeringen van kunststof onderdelen. De prijs is afhankelijk van een bepaalde uitvoering m.b.t. materiaal en kleur. De laatste grote ontwikkeling was een roerstandmelder waarbij twee verschillende systemen van verschillende fabrikanten kunnen worden gecombineerd, bijvoorbeeld een analoge roerstandmelder voor analoge roerstandmeters en de roerstandmelder voor de Raymarine stuurautomaten. Het voordeel is dat er een goed afleesbaar geheel en een nauwkeuriger sturing ontstaat tegen een scherpe prijs. Met een roerstandmelder stuurt de stuurautomaat van Raymarine beter. Er is veel aandacht besteed om de melder spatwaterdicht te maken. Zo is het deksel met een dubbele waterkering uitgevoerd en de kabels bij de aansluitingen afgekit en is de onderzijde gesloten. Door verschillende tandwieltjes te kiezen kan uit een groot aantal verschillende fabrikanten worden gekozen. Naast bovengenoemde voordelen kan een dubbele roerstandmelder een besparing opleveren van 240,00 €
Ook materialen voor campers zoals een standkachelkapje behoren tot de mogelijkheden. In het voorbeeld ziet u een oud deels verbrand en door  ons nagemaakte nieuwe kapje.
Voorbeeld van kuipbanken van een Dehler 34
Rekenvoorbeeld roerstandmelder
Origineel roerstandmelder Raymarine  305,00 € en originele analoge roerstandmelder  55,00 €
Totale prijs origineel    360,00 €.   Onze totaaloplossing    120,00 €.

Burg. Van der Feltzlaan 27
8162 MA
+31622790040
Leonard de Groot
IBAN NL 76 KNAB 07202423 55
BTW ID NL001533809B56
K.v.K. 62290134
Epe
Terug naar de inhoud