Produkten Boot - PlasticParts.nl

professioneel maatwerk voor een scherpe prijs
Kunststof onderdelen op maat
Ga naar de inhoud

Produkten Boot

Produkten en mogelijkheden voor boten en zeiljachten.

Wij houden geen voorraad aan maar maken het gewenste artikel op aanvraag met een korte levertijd. Het aantal produkten  breidt zich steeds verder uit. Kijk regelmatig op deze pagina om de actuele status te zien. Ook produkten die er niet bij staan kunnen we op specificatie maken tegen een scherpe prijs.

NB   Deze pagina breidt zich steeds uit en is dus nog niet compleet
Roerstandmelders

Wij kunnen de Raymarine roerstandmelder voor stuuratomaten en de roerstandmelders voor analoge meters van diverse merken leveren. Een uniek aspect is dat we in 1 roerstandmelder ook twee verschillende systemen kunnen onderbrengen. Het gebruik van één behuizing vereenvoudigt de montage en is goedkoper. Wij kunnen dus naast de roerstandmelder van het stuursysteem ook een roerstandmelder voor een analoge  meter in één systeem aanbieden. Dit geeft voordelen en levert een besparing op. Naast de dubbele roerstandmelder hebben we uiteraard ook de enkele roerstandmelder.

Mastdoorvoeren

Wij hebben mastdoorvoeren van de Dehler serie. Meestal breekt het deel bij de mast af. De doorvoer op het dek evenals de flexibele slang zijn meestal nog wel goed, maar ook kunnen we de onderdelen die op het dek geschroefd zijn leveren. Ook voor andere merken en masten kunnen we een oplossing leveren. De onderkant van de mastdoorvoer loopt met de mast mee, zodat hij goed aansluit en afgekit kan worden.Als u ons de relevante maten voor afwijkende modellen toestuurt kunnen we dit voor u op maat maken.


Afdekplaatjes electrische verdeelkastjes

Ook deze specifieke kunnen we leveren. Voor de Dehler 35 hebben we er een paar op voorraad. Maar ook voor andere merken en types kunnen we deze op maat maken, als u ons de afmetingen stuurt, of een gebroken kapje opstuurt. Diverse kleuren en materialen zijn mogelijk

Diverse steunen voor een stuurautomaat (stuurwiel)

Voor de SPX 5 stuurwielbesturing en andere stuurwielen hebben we diverse steunen ontwikkeld ter vervanging van de oude beugels. Maar ook voor andere stuurwiel automaten kunnen we deze op maat maken als u ons de gegevens en afmetingen opgeeft. Er zijn diverse kleuren en materialen leverbaar.

Diverse bevestigingsmaterialen op maat

Wij leveren diverse onderdelen om bijvoorbeeld een kleine tv antenne, GPS antenne of andere antennes of ontvangers op bijvoorbeeld een zeerailing of aan de verstaging of in de mast of bij de radar (als die op een aparte stellage staat) te installeren. Als uw model antenne of beugel er niet bij staat maken we een beugel op maat. U kunt kiezen uit diverse kleuren en materialen.
Windcups voor windvaaninrichting

Diverse merken worden ondersteund. Door de windvaan onderdelen te splitsen in segmenten kunnen snel afwijkende merken worden gemaakt omdat niet de hele windcups opnieuw moeten worden ontworpen of geprint, Er zijn diverse materialen zoals PETG, ABS en Z-PETG waarmee het onderdeel kan worden geprint. Op de afbeelding ziet u in het midden de oude defecte en ook de delen waaruit deze is opgebouwd. Alhoewel de kleur van de windcups meestal zwart of wit is kunt u zelf uw kleuren kiezen.
Houders voor o.a. Joon en Pikhaak

Er zijn diverse houders leverbaar om uw Joon of pikhaak aan de buizen van de zeerailing of aan de verstaging vast te maken. De bevestiging is zodanig dat de joon of pikhaak snel kan worden gepakt en ook snel en gemakkelijk weer kan worden opgeborgen. Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk en als u een iets afwijkend model heeft, maken wij die gratis op maat. Ook de materialen kunt u evenals de kleuren zelf kiezen.
Standkachelkapje voor luchtinlaat

Dit kapje vindt u bij de oudere standkachels in campers en op schepen. Als u de kachel niet gebruikt kan op het kapje ook een deksel worden geplaatst om overtollig regenwater buiten te houden. Op de afbeelding ziet u het oude defecte kapje en de nieuw gemaakte. Ook de materialen kunt u evenals de kleuren zelf kiezen.
Afdekkapje voor het bedieningspaneel.

Dit is het kapje dat een gedeelte van het motorpaneel bedekt om het water af te kunnen voeren. Standaard wordt deze in het sterke PETG geleverd. De uitvoering is iets strakker (i.v.m. het goed kunnen printen) dan het originele exemplaar, maar past goed op het motorpaneel. De Standaard kleur is licht transparant tegen een meerprijs. tegen een minderprijs zijn andere kleuren leverbaar. De kleuren kunt u ook zelf kiezen.
Rolgordijnclip Dehler schepen

Dit is het clipje dat in het rolgordijn wordt geschoven om deze naar beneden te kunnen trekken en in het oog vast te klikken. Standaard wordt deze in het sterke PETG geleverd. Het clipje heeft een iets grovere  grip dan het origineel, waardoor deze gemakkelijk is los te trekken. verder zijn alle maten exact gelijk. Op de afbeelding ziet u het oude defecte clipje en de nieuw gemaakte. Standaard is de kleur wit, maar ook de kleuren kunt u kiezen.
Plaat trommel Facnor Rolfoksysteem

Dit zijn de deksels van het rolfoksysteem. De oude deksels waren broos en kapot. Het ontwerp van de platen is iets aangepast om het beter te kunnen printen. Een exacte kopie is ook mogelijk tegen een meerprijs van 28 Euro, Standaard wordt deze in het sterke PETG geleverd. Op de afbeelding ziet u het oude defecte deksel.  Het loont zeker de moeite om de trommel te demonteren en de deksels te printen daar deze NIET meer verkrijgbaar zijn en een nieuwe trommel al snel 650 Euro kost. Standaard is de kleur zwart, maar ook de kleuren kunt u kiezen.
Scharnier Vetus vluchtluik

Zeer nauwkeurig nagemaakt scharnier voor Vetus vluchtluik met vlakke onderkant. Het scharnier is stevig uitgevoerd. het plaatje is ook heel stevig en bevat een fijne honinggraad stuctuur in het middengedeelte (zoals betonijzer in beton) waar een klein beetje lucht in zit. Het plaatje blijft hierdoor drijven !, maar is toch heel sterk. Het is gemaakt van PETG. Standaard is de kleur zwart, maar ook de kleuren kunt u kiezen. Ook is een uitvoering in ABS mogelijk tegen meerprijs.
Afdekplaatje Herken Lier

Plaatje van de herken lier dat voorkomt dat de schoot er tussen komt. Het Plaatje is heel stevig uitgevoerd en bevat een fijne honinggraad stuctuur in het middengedeelte (zoals betonijzer in beton) waar een klein beetje lucht in zit. Het plaatje blijft hierdoor drijven, maar is toch heel sterk. Het is gemaakt van PETG. Het is een lastig object om na te maken door de vele scheve vlakken en uithollingen. Standaard is de kleur zwart, maar ook de kleuren kunt u kiezen. Ook is een uitvoering in ABS mogelijk tegen meerprijs.
Opvulplaatje Lewnar Lier

Plaatje voor de Lewmar lier dat in het selftailing gedeelte zit. Zit o.a. in de ST50 serie. Als het plaatje is versleten komt er speling in dit gedeelte. Per lier zitten er twee plaatjes in. Het Plaatje is heel stevig uitgevoerd en bevat een fijne honinggraad stuctuur in het middengedeelte (zoals betonijzer in beton) waar een klein beetje lucht in zit. Het plaatje blijft hierdoor drijven (mocht het in het water vallen)  maar is toch heel sterk. Het is gemaakt van PETG. Standaard is de kleur geel, maar ook de kleuren kunt u kiezen. Ook is een uitvoering in ABS mogelijk tegen meerprijs.
Dopje voor gasafvoer standkachel.

Als de standkachel niet in gebruik is en het heeft lange tijd geregend kan er water in de uitlaat van de standkachel gaan staan. Dit dopje past op de standaard huiddoorvoer en voorkomt dat er water in blijft staan. NB Vergeet niet het dopje eraf te halen wanneer de kachel weer gebruikt wordt.
Stootdopjes luik van o.a. Dehler schepen.

Deze stootdopjes zie je vaak bij luiken op Dehler schepen. De dopjes zijn er in twee maten qua hoogte. Standaard wordt het in PERTG materiaal geleverd, maar ook abs is mogelijk. Standaard is de kleur zwart, maar ook andere kleuren zijn leverbaar,
Burg. Van der Feltzlaan 27
8162 MA
+31622790040
Leonard de Groot
IBAN NL 76 KNAB 07202423 55
BTW ID NL001533809B56
K.v.K. 62290134
Epe
Terug naar de inhoud