Produkten - PlasticParts.nl

professioneel maatwerk voor een scherpe prijs
Kunststof onderdelen op maat
Ga naar de inhoud

Produkten

Produkten en mogelijkheden.

Wij houden geen voorraad aan maar maken het gewenste artikel op aanvraag met een korte levertijd. Het aantal produkten  breidt zich steeds verder uit. Kijk regelmatig op deze pagina om de actuele status te zien. Ook produkten die er niet bij staan kunnen we op specificatie maken tegen een scherpe prijs.

NB   Deze pagina is momenteel nog in ontwikkeling en nog niet compleet
Roerstandmelders

Wij kunnen de Raymarine roerstandmelder voor de stuuratomaten en de roerstandmelders voor analoge meters van diverse merken leveren. Een uniek aspect is dat we in 1 roerstandmelder ook twee verschillende systemen kunnen onderbrengen. Het gebruik van één behuizing vereenvoudigt de montage en is goedkoper. Wij kunnen dus naast de roerstandmelder van het stuursysteem en een roerstandmelder voor een kleinere analoge  meter in één oplossing geintegreerd aanbieden. Dit geeft meer mogelijkheden en voordelen en levert een besparing op. Naast de dubbele roerstandmelder hebben we uiteraard ook de enkele roerstandmelder.


Mastdoorvoeren

Wij hebben mastdoorvoeren van de Dehler serie. Meestal breekt het deel bij de mast af. De doorvoer op het dek evenals de flexibele slang zijn meestal nog wel goed, maar ook kunnen we de onderdelen die op het dek geschroefd zijn leveren. Ook voor andere merken en masten kunnen we een oplossing leveren. De onderkant van de mastdoorvoer loopt met de mast mee, zodat hij goed aansluit en afgekit kan worden.Als u ons de relevante maten voor afwijkende modellen toestuurt kunnen we dit voor u op maat maken.


Afdekplaatjes electrische verdeelkastjes

Ook deze specifieke kunnen we leveren. Voor de Dehler 35 hebben we er een paar op voorraad. Maar ook voor andere merken en types kunnen we deze op maat maken, als u ons de afmetingen stuurt, of een gebroken kapje opstuurt. Diverse kleuren en materialen zijn mogelijk

Diverse steunen voor een stuurautomaat (stuurwiel)

Voor de SPX 5 stuurwielbesturing en andere stuurwielen hebben we diverse steunen ontwikkeld ter vervanging van de oude beugels. Maar ook voor andere stuurwiel automaten kunnen we deze op maat maken als u ons de gegevens en afmetingen opgeeft. Er zijn diverse kleuren en materialen leverbaar.
Diverse bevestigingsmaterialen op maat

Wij leveren diverse onderdelen om bijvoorbeeld een kleine tv antenne, GPS antenne of andere antennes op een zeerailing of aan de verstaging of in de mast of bij de radar als die op een aparte stellage staat te installeren. Als uw model antenne of beugel er niet bij staat maken we gratis een beugel op maat. U kunt kiezen uit diverse kleuren en materialen.

Windcups voor windvaaninrichting

Diverse merken worden ondersteund. Door de windvaan onderdelen te splitsen in segmenten kunnen snel afwijkende merken worden gemaakt omdat niet de hele windcups opnieuw moeten worden ontworpen of geprint, Er zijn diverse materialen zoals PETG, ABS en Z-PETG waarmee het onderdeel kan worden geprint. Op de afbeelding ziet u in het midden de oude defecte en ook de delen waaruit deze is opgebouwd. Alhoewel de kleur van de windcups meestal zwart of wit is kunt u zelf uw kleuren kiezen.
Houders voor o.a. Joon en Pikhaak

Er zijn diverse houders leverbaar om uw Joon of pikhaak aan de buizen van de zeerailing of aan de verstaging vast te maken. De bevestiging is zodanig dat de joon of pikhaak snel kan worden gepakt en ook snel en gemakkelijk weer kan worden opgeborgen. Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk en als u een iets afwijkend model heeft, maken wij die gratis op maat. Ook de materialen kunt u evenals de kleuren zelf kiezen.
Standkachelkapje voor luchtinlaat

Dit kapje vindt u bij de oudere standkachels in campers en op schepen. Als u de kachel niet gebruikt kan op het kapje ook een deksel worden geplaatst om overtollig regenwater buiten te houden. Op de afbeelding ziet u het oude defecte kapje en de nieuw gemaakte. Ook de materialen kunt u evenals de kleuren zelf kiezen.
Afdekkapje voor het motorpaneel van de Dehler 28

Dit is het kapje dat een gedeelte van het motorpaneel bedekt om het water af te kunnen voeren. Standaard wordt deze in het sterke PETG geleverd. De uitvoering is iets strakker (i.v.m. het goed kunnen printen) dan het originele exemplaar, maar past goed op het motorpaneel. De Standaard kleur is wit, maar tegen meerprijs is ook een doorschijnende kap leverbaar. De kleuren kunt u ook zelf kiezen.
Rolgordijnclip Dehler schepen

Dit is het clipje dat in het rolgordijn wordt geschoven om deze naar beneden te kunnen trekken en in het oog vast te klikken. Standaard wordt deze in het sterke PETG geleverd. Het clipje heeft een iets grovere  grip dan het origineel, waardoor deze gemakkelijk is los te trekken. verder zijn alle maten exact gelijk. Op de afbeelding ziet u het oude defecte clipje en de nieuw gemaakte. Standaard is de kleur wit, maar ook de kleuren kunt u kiezen.
Burg. Van der Feltzlaan 27
8162 MA
+31622790040
Leonard de Groot
IBAN NL 76 KNAB 07202423 55
BTW ID NL001533809B56
K.v.K. 62290134
Epe
Terug naar de inhoud